УСЛУГИ

УСЛУГА 1

Фирмата развива своята търговска дейност в областта на мебелната и дървообработващата промишленост изразяваща се в продажба на: дървообработващи машини за мебелно производство на водещи немски фирми – Holz Her, Martin, Viet; инструменти – Leitz и лепила – Henkel Dorus.

Централният офис на фирмата се намира в град Пловдив, където е и нейния шоурум с покрита площ от 500 квадратни метра, в който са изложени машини, инструменти и лепила на склад. Разполагаме и със заточен център оборудван с модерни машини. От 2010 година ДРАГ-5 работи и с представителство в град София.

Качествените машини, инструменти и лепила са стартовата позиция за успешното трансформиране на вашите идеи в реалност.

Висококвалифицираният персонал на ДРАГ-5 застава изцяло зад гаранционното и следгаранционно обслужване на продадените машини. Сервизните инженери на фирмата се грижат клиентите на ДРАГ-5 да получават бърз и качествен сервиз. Усилията на екипа на нашата фирма са насочени в правилния избор, продажба и сервиз на стоките и услугите, които предлагаме.

Важно за нас е не само да предложим качествени продукти, а също така и да ви предадем нашия опит, които ще ви помогне да оптимизирате вашия производствен процес.